FAER CONSULTING INVEST

Firma specializata în accesarea fondurilor nerambursabile unionale și guvernamentale
CONTACTCere consultanta

Societatea FAER CONSULTING INVEST SRL
înfiintata în 2015

Societatea FAER CONSULTING INVEST SRL  a fost înfiintata de catre Fundatia F.A.E.R. Reghin în anul 2015 ca urmare a solicitarilor venite din partea clientilor Societatii de Finantare, parte tot a Fundatiei F.A..E.R. şi este o firma specializata în accesarea fondurilor nerambursabile unionale și guvernamentale.

                  Scopul societatii noastre este de a veni în sprijinul mediului antreprenorial prin oferirea de servicii de consultanta în vederea accesari de fonduri nerambursabile necesare dezvoltari unei societati.

In vederea atingeri acestui scop societatea noastra ofera un pachet de servicii complexe şi eficiente prin identificarea  oportunitatilor cele mai bune de finantare si elaborarea proiectelor necesare obtineri acestor finantari, precum și implementarea lor pâna la capat, astfel oferinduse sprijin clientilor noștri pe toata durata realizari planului de afaceri propus.

Calitatea serviciilor

               Calitatea serviciilor noastre este garantata de o echipa dinamica, profesionista, instruita permanent, cu experienţa profesionala importanta în domeniu, oferind servicii de consultanta la cel mai înalt nivel printr-o strânsa comunicare cu clientul, informarea şi mulţumirea acestuia cu privire la serviciile oferite de catre societatea noastra, constituind o prioritate pe toata durata cooperarii noastre.

Vrei sa realizezi un proiect ?

Oferim consultanta în vederea întocmirii proiectului și implementarii proiectului.

Telefon

0040 754 094 327

Adresa

Str. Apelor, nr. 5
Loc. Reghin, jud. Mures
545300, România