Fundatia FAER

Profil

Fundatia- FAER

Profil

Fundatia pentru promovarea Agriculturii si Economiei Regionale (FAER) din Reghin, judetul Mures, înscrisa în Registrul fundatiilor la grefa Tribunalului civil din Târgu Mures sub numarul 14789 din 3 Decembrie 1992, este structura juridica creata cu ajutorul Guvernului Confederatiei Elvetiene si a HEKS/EPER- Elvetia.

Fundatia FAER este constituita pe baza Legii numarul 21/1924 si a Ordonantei de Guvern Nr.26/2001.

FAER este persoana juridica româna de interes general, fara scop patrimonial, apolitica, fara apartenenta confesionala.

Obiectiv

Obiectivul global este constituit de sprijinirea si sustinerea agriculturii private si a întreprinderilor mici si mijlocii în vederea promovarii economiei regionale în judetele Mures, Bistrita-Nasaud,  Suceava, Cluj, Harghita si Alba.

Principalele activitati

Principalele activitati întreprinse constau în atragerea, coordonarea si gestionarea în parteneriat de fonduri, cu precadere europene, în sectoarele infrastucturii si protejarii mediului, al initiativei private, dezvoltarii resurselor umane si accelerarii reformelor în domeniul socio-economic, precum si în sectorul social.

De asemenea, Fundatia îsi propune sustinerea întreprinderilor mici si mijlocii dar si a initiativelor de dezvoltare a agriculturii private, inclusiv prin activitati de consultanta, consiliere si fromare profesionala.

Telefon

0040 265 513 728

Adresa

Str. Apelor, nr. 5
Loc. Reghin, jud. Mures
545300, România