reghin@faer.ro
Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Fundația FAER

Comunicat curs CCD Bihor ian.2022

Fundatia- FAER

Comunicat curs CCD Bihor ian.2022

Beneficiarii principali ai proiectului  PN 2025 ”Prin educație spre vocație” sunt cei 120 de elevi care fac parte din grupul tintă si pentru care sunt organizate majoritatea activitatilor . Pe lângă aceștia,  si  cei 3 consilieri școlari și un psiholog , angajați de către Fundația FAER,  au beneficiat de  programe de formare profesională:

            In luna februarie 2021, consilierii si psihologul au participat,  on-line ,  și au absolvit un curs de instruire,  de o zi , privind utilizarea instrumentului de evaluare a elevilor, CognitromCareerPlanner.

            In lunile  august și septembrie 2021 , cei 3 consilieri școlari au participat, on-line la un curs de formare in  educație vocațională organizat de asociația  NEWSCHOOL din Norvegia- partenerul P3 al proiectului.

 In perioada octombrie 2021 – ianuarie 2022, cei 3 consilieri școlari au participat la programul de formare profesională : ”Consiliere și orientare în mediul școlar”  organizat de către Casa Corpului Didactic a județului Bihor, program care  a presupus 100 de ore de activități de formare  on-line.

Curricula acestui program a cuprins teme din domeniul consilierii școlare cum ar fi :  Calitatea stilului de viață, Consilierea educațională-abordări conceptuale, Comunicare și abilități sociale, Autocunoaștere și dezvoltare personală, Managementul carierei, Managementul informațiilor și al învățării.

În urma absolvirii a acestui program, participanții au primit un număr de 25 de credite transferabile dar principalul câștig este reprezentat de creșterea nivelului  de pregătire profesională  și  abilitățile dobândite pentru interacțiunea cu elevii.

 

FUNDATIA FAER
545300 Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
+40 (265) 511 446
FUNDATIA FAER
Suna acum
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram