reghin@faer.ro
Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Fundația FAER

Comunicat cursuri consiliere februarie 2022

Fundatia- FAER

Comunicat cursuri consiliere februarie 2022

            Proiectul ”Prin educație spre vocație!” face parte din programul ” Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor” finanțat prin Granturile SEE  și Norvegiene 2014-2021.

Obiectivul proiectului este Creșterea gradului de incluziune socială și menținerea în sistemul de educație a 645 de elevi în situații de risc din regiunile Centru și Nord-Vest.                         Beneficiarul proiectului este Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, iar Fundația FAER împreună cu Fundația HEKS- Cluj și Asociația New School din Norvegia sunt parteneri.

 

            Fundația FAER , în calitate de partener  participă la proiect cu un număr  de 120 de copii din învățământul gimnazial (clasele V – VIII) din cadrul Liceului Tehnologic ”Petru Maior” din Reghin(80 elevi) și din cadrul Școlii Gimnaziale ”Alexandru Ceușianu” din Reghin(40 de elevi).

 

În luna noiembrie 2021 odată cu începerea celui de-al doilea an de proiect, au reînceput și activitățile de Informare, consiliere și orientare vocațională pentru cei 55 de elevi cuprinși în grupul țintă în anul școlar 2021-2022 .

 

In cadrul ședințelor de consiliere colectivă, care se desfășoară cu o frecvență lunară, elevii participa la discuții și  dezbateri pe teme de interes pentru ei, care se refera la : Autocunoaștere și dezvoltare personală; Stilul meu de învățare  ; Abilitățile mele; Interesele mele;Valorile mele ; Opțiunile mele privind cariera,  Luarea deciziei privind cariera, Antreprenoriatul ca alternativă de carieră, Planul meu privind cariera,  Ce trebuie să știu despre ocupații și profesii

 

 Pe lângă aceste activități  elevii beneficiază de ședințe de consiliere individuală , de   rechizite și o masă caldă livrată de  către o firmă de catering din Reghin.

 

FUNDATIA FAER
545300 Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
+40 (265) 511 446
FUNDATIA FAER
Suna acum
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram