reghin@faer.ro
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

FAER IFN S.A.

Societate de Finantare Rurala

Societatea Rurala de Finantare
FAER IFN S.A.

fondata în decembrie 2005
este înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/2160/2005 avand codul unic de identificare 18246351 si un capital social de 12 895 800 LEI.

Societatea a fost creata ca o extensie a activitatii Fundatiei FAER având scopul de a încuraja crearea si pastrarea locurilor de munca în zone rurale, sprijinirea fermelor, a afacerilor mici si mijlocii prin finantarea dezvoltarii si modernizarii acestora.
Cadrul legal al înfiintarii societatii este reprezentat de Legea nr. 240/2005 supranumita si ”Legea microfinantarii” si de legea nr. 93/2009 privitoare la institutiile financiare non-bancare.

FAER IFN S.A. opereaza prin sediul central situat în Reghin, 4 filiale ce acopera 3 judete: Mures, Bistrita si Suceava si 2 puncte de informare in judetele Harghita si Alba. FAER IFN S.A. deserveste, în limita posibilitatilor si zone imediat invecinate zonelor de activitate.

Misiunea sociala si economica

FAER IFN îsi propune sa imbunatateasca nivelul de trai al clientilor si comunitatilor locale din zona sa de activitate, de a contribui cu servicii micro-financiare la dezvoltarea de proiecte, activitati, afaceri, inclusiv proiecte ale comunitatii si proiecte de dezvoltare economica initiate de persoane fizice si juridice într-un mod sustenabil, pentru a îmbunatati nivelul de trai ale comunitatilor locale, în special în zonele rurale.

Principalele obiective

Sprijin IMM

Dezvoltare proiecte

De incredere


Crearea cadrului organizational adecvat realizarii scopurilor FAER IFN de sprijinire a gospodariilor agricole private si a fermelor agricole, a IMM-urilor in special în zonele rurale prin finantarea dezvoltarii si modernizarii acestora.

Scopul principal al activitatii de creditare este de încurajare a economiei private si îmbunatatirea situatiei economice si sociale, realizarea si pastrarea de locuri de munca în zona rurala.

FAER - IFN ->Societate de finantare rurala

Iti stam la dispozitie

Societatea de finantare rurala FAER IFN S.A.
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
0265 513 728
Suna acum
Telefon FAER
Simulare Credit
Top apartmentuserphone-handsetarrow-rightcross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram