reghin@faer.ro
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Produse Financiare

FAER IFN S.A.

Societate de finantare rurala
Contact
FAER IFN S.A. ->Societate de finantare rurala

Produse Financiare

Oferim o gama larga de servicii micro-financiare pentru dezvoltarea de proiecte, activitati, afaceri, inclusiv proiecte ale comunitatii si proiecte de dezvoltare economica initiate de persoane fizice si juridice.

Agro Invest

Credit de investitie pentru achizitie: utilaje agricole noi sau second-hand, animale; renovari sau extinderi spatii productie; coparticipari la investitii realizate cu fonduri europene.

Contact

Profit Invest

Credit de investitie în achizitii spatii de productie, reamenajarea spatiilor de productie; achizitii utilaje de productie si echipamente de lucru; modernizarea si/sau dotarea spatiilor comerciale (IMM-uri); Coparticipare la investitii realizate cu fonduri europene.

Contact

Servicii Invest

Investitii – achizitii spatii pentru depozite ; reamenajarea spati; achizitii utilaje si echipamente de lucru; alte investitii conexe (licente, marci), mijloace de transport; Dezvoltarea serviciilor medicale; Dezvoltarea serviciilor de agroturism; Alte servicii; Coparticipare la investitii realizate cu fonduri europene

Contact

Start-up Business

Destinat societatilor comerciale cu o durata de infiintare minima de 6 luni. Credit de investitie în achizitii spatii pentru depozite, utilaje si echipamente de lucru ; reamenajare spatii; etc.

Contact

Productie

Credit destinat investitiei în sustinerea activitatilor de productie prin achizitionarea de materii prime , combustibili , consumabile , etc.

Contact

Flexi-credit

Credit destinat sustinerii activitatilor curente , capital de lucru , prin achizitionarea de materii prime , combustibili , consumabile , etc

Contact

Punte

Credit de investitie ce prevede asigurarea lichiditatilor necesare pentru desfasurarea fluente a lucrarilor de investitii, pana la primirea sumelor din alte surse de finantare.

Contact

ACTIVITATEA TA - MINI

  • pentru întreprinzători privaţi  inscriși în registrul exploatațiilor agricole si dețin - Atestat de producator sau sunt membri întro coperativa de producție.  Lucrează  pământ,  cresc animale sau alte activitați specifice  .
  • Maxim  10 000 lei .
Evaluare si aprobare dosar     Între 3 - 5  zile de la depunerea completă a documentației ; (cel tarziu în ziua a 7 - a se face angajarea )  Facilitati :
  •   Consultantă la întocmirea dosarului consilierii se deplaseaza la proiect pentru consiliere , întocmire dosar și ridicare documentație.
  • Reduceri de dobanda pentru  fiecare  credit nou accesat , dacă anteriorul a fost rambursat integral și fără întârzieri;
Contact
Societatea de finantare rurala FAER IFN S.A.
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
0265 513 728
Suna acum
Telefon FAER
Simulare Credit
Top apartmentuserphone-handsetarrow-rightcross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram