reghin@faer.ro
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Programe si institutii internationale

FAER IFN S.A.

Societate de finantare rurala
Contact
FAER IFN S.A. ->Societate de finantare rurala

Programe si institutii internationale

Membra in institutii europene

European Microfinance Network (EMN)

FAER IFN S.A. este membra in European Microfinance Network de 10 ani. Prin acesta institutie, FAER IFN S.A. este parte a unei retele internationale de institutii financiare care lupta pentru crearea unui cadru legislativ adecvat pentru institutii si clientilor acestora, pentru crearea unei corente in domeniul microfinantarii, ridicarea ratei de angajare a clientilor pe piata fortei de munca, etc.

Microfinance Center (MFC)

FAER IFN S.A. este membra a Centrului de Microfinantare. Aceasta este o institutie financiara sociala care promoveaza incluziunea sociala, egalitatea, servicii responsabile si etice in microfinantare, reunind 113 organizatii din 33 de tari din Europa, Asia Centrala. Aceasta institutie intareste misiunea sociala a FAER IFN S.A. in a sustine dezvoltarea comunitatilor si indivizilor prin microfinantare.

Programe internationale

Echipa FAER participa la programe de specializare lansate de diferite institutii europene:

JASMINE -Program supervizat de Fondul European de Investitii

FAER IFN S.A. a fost selectata de Fondul European de Investitie pentru a beneficia de programul Jasmine, in mai multe instante in perioada 2010-2012, in urma carora echipa FAER IFN S.A. a dobandit specializari profesionale in domenii precum marketing-ul, guvernanta si managementul riscului.

Microfinanza- Rating Financiar

Societatea FAER IFN S.A. cauta sa se ridice la cerintele si performantele europene, astfel este mereu interesata sa caute noi mijloace de a imbogati experienta clientilor sai. Pentru aceasta, FAER IFN S.A. a trecut prin mai multe evaluari financiare din partea institutiei Micrafinanza Rating. Aceste evaluari au ajutat de-a lungul anilor ca FAER IFN S.A. sa ajunga la performantele de astazi.

Programul European pentru ocuparea fortei de munca si inovare sociala (EaSI)

-program demarat de Comisia Europeana
Acest program vizeaza promovarea ocuparii fortei de munca prin locuri de munca de calitate si durabile, garantarea protectiei sociale si imbunatatirea conditiilor de munca, lupta impotriva excluderii sociale si a saraciei. De asemenea faciliteaza accesul la microfinantare si incurajeaza antreprenoriatul social.
In urma participarii la acest program, dar si a evaluarilor externe independente, FAER IFN S.A. a primit Certificatul de conformitate cu Codul european de buna conduita pentru acordarea de microcredite.

Recunoastere internationala

FAER IFN a primit certificatul care atesta bunele practici in microfinantare, la nivel european! Serviciile noastre, munca in echipa, transparenta si principiile respectate ne-au adus aceasta onoare !
Diploma de conformitate cu Codul European de buna conduita
Societatea de finantare rurala FAER IFN S.A.
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
0265 513 728
Suna acum
Telefon FAER
Simulare Credit
Top apartmentuserphone-handseteartharrow-rightcross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram