Parteneri

FAER - IFN

Societate de finantare rurala

FAER – IFN ->Societate de finantare rurala

Parteneri

Înca de la începutul operatiunilor sale FAER IFN s-a bazat în principal pe finantarea provenita de la HEKS-DDC (1994-2006). În ultimii ani resursele obtinute au fost reinvestite pentru cresterea portofoliului de credite, precum si pentru îmbunatatirea calitatii acestuia.

Sursele comerciale, împrumuturile de credit, etc. Accesate in scopul cresterii portofoliului de credite sunt negociate cu investitorii din sectorul microfinantarii europene, dar si cu sistemul bancar românesc, precum:

HEKS-EPER – Elvetia

Fundatie elvetiana cu activitate internationala care are ca obiective principale dezvoltarea comunitara, ajutorul umanitar, contracararea saraciei etc. fiind activa în 32 de tari.

https://en.heks.ch/

CoopEst – Belgia

scopul acestei organizatii este de a juca un rol in finantarea sociala a Europei pentru promovarea dezvoltariii socio-economice in Europa Centrala si de Est.

http://www.coopest.eu/web/

Fondul European de Investitii (EIF) – Luxembourg

este vorba despre un acord de finantare semnat cu acest organism european de finantare în cadrul European Progress Microfinance Facility – acordul fiind destinat exclusiv finantarii micro-întreprinderilor si producatorilor agricoli.

http://www.eif.org/index.htm

Banca Transilvania -România

Despre noi

Produse Finaciare

 

Telefon

0040 265 513 728

Adresa

Str. Apelor, nr. 5
Loc. Reghin, jud. Mures
545300, România