FAER IFN

Societate de Finantare Rurala

CONTACTCere credit

Societatea Rurala de Finantare FAER IFN S.A.
fondata în decembrie 2005

este înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J26/2160/2005 avand codul unic de identificare 18246351 si un capital social de 300,000 Euro.

Societatea a fost creata ca o extensie a activitatii Fundatiei FAER având scopul de a încuraja crearea si pastrarea locurilor de munca în zone rurale, sprijinirea fermelor, a afacerilor mici si mijlocii prin finantarea dezvoltarii si modernizarii acestora.

Cadrul legal al înfiintarii societatii este reprezentat de Legea nr. 240/2005 supranumita si ”Legea microfinantarii” si de legea nr. 93/2009 privitoare la institutiile financiare non-bancare.

FAER IFN opereaza prin sediul central situat în Reghin, 4 filiale ce acopera 3 judete: Mures, Bistrita si Suceava si 2 puncte de informare in judetele Harghita si Alba. FAER IFN deserveste, în limita posibilitatilor, si zone imediat invecinate zone de activitate.

Misiunea sociala si economica

FAER IFN îsi propune a îmbunatati nivelul de trai al clientilor si comunitatilor locale din zona sa de activitate, de a contribui cu servicii micro-financiare la dezvoltarea de proiecte, activitati, afaceri, inclusiv proiecte ale comunitatii si proiecte de dezvoltare economica initiate de persoane fizice si juridice într-un mod sustenabil, pentru a îmbunatati nivelul de trai ale comunitatilor locale, în special în zonele rurale.

Principalele obiective

Crearea cadrului organizational adecvat realizarii scopurilor FAER IFN de sprijinire a gospodariilor agricole private si a fermelor agricole, a IMM-urilor in special în zonele rurale prin finantarea dezvoltarii si modernizarii acestora.

Scopul principal al activitatii de creditare este de încurajare a economiei private si îmbunatatirea situatiei economice si sociale, realizarea si pastrarea de locuri de munca în zona rurala.

%

Profit mediu pe an

%

Average invest per year

FAER - IFN ->Societate de finantare rurala

Iti stam la dispozitie

ALO FAER

0265 511 393
0265 513 728

Cere informatii

Un consultant FAER te va contact în cel mai scurt timp

Viziteaza-ne

Viziteaza-ne la una din agentiile FAER

Despre noi

Produse Finaciare

 

Telefon

0040 265 513 728

Adresa

Str. Apelor, nr. 5
Loc. Reghin, jud. Mures
545300, România