Meniu

Despre noi

Societatea BOGYO este o societate cu o vechime de peste 30 de ani in domeniul auto, fiind prima societate privata din judetul Covasna in acest domeniu
Este una dintre societatile care face parte din “Grupul BOGYO”, are sediul pe strada Lunca Oltului (in imediata apropiere de Kauffland.) Isi desfasoara activitatea intr-o concesiune moderna, construita in 2002 la standarde inalte, respectand toate cerintele constructorilor auto.
Activitatea care se desfasoara in salonul, serviceul si in depozitul de piese auto este ceretificat anual atat de auditori externi cat si de Registrul Auto Rom.n (R.A.R.). Toate serviciile si lucrarile executate sunt cu garantie si de inalta calitate. Inspecţia Tehnica Periodica (I.T.P.) este efectuata pe o linie moderna, dedicata special acestei activitati.
Depozitul de piese auto ofera clientior piese certificate RAR si piese de schimb de origine Dacia, Renault, precum si o gama larga de accesorii auto.
Service-ul auto MULTIMARCA si DACIA, respectiv atelierul de mecanica auto si de caroserie auto dispune de personal profesionist.
Firma noastră vine în intampinarea clientilor cu utilaje si cu dotari la standarde inalte cu ajutorul acestora personalul profesionist, specializat și instruit periodic cu experienta in acest domeniu, efectueaza lucrari de intretinere si reparatii de calitate.
Valoarea cea mai importanta a societatii este valoarea umana. Ne luptam pentru fidelizarea clientilor, pentru obtinerea unui grad de satisfactie al lor cat mai inalt impreuna cu o echipa loiala cu foarte multi ani de vechime in cadrul societatii.
Cere oferta

SERVICE AUTO MULTIMARCA SI DACIA

Service certificat anual de auditori externi si de R.A.R.

Service-ul BOGYO este dotat cu echipamente și utilaje moderne

Contactează-ne online

FAER
0265 511 393
Contact
Top crossmenu