Fundatia FAER

Proiecte active

Proiect de promovare a activităților Fundației FAER

Proiect de promovare a activităților Fundației FAER

Proiect de promovare a activitatilor Fundatiei FAER, a activitatilor Societatii de Finantare FAER IFN SA precum și a activitatilor societatii FAER CONSULTING SRL, prin participarea și sprijinirea manifestatiilor cu caracter agricol din judetele Mureș, Bistrita-Nasaud, Suceava, Cluj, Harghita si Alba.

În cadrul acestui proiect Fundatia FAER participa la diferite actiuni precum: târguri și expozitii de animale, festivaluri folclorice, serbari câmpenești și alte manifestatii cu caracter rural. Fundatia FAER cofinanteaza aceste manifestatii printr-un sprijin financiar destinat organizarii manifestatiei respective.

 

Proiect de dezvoltare rurală FAER- PRO CO RE- Republica Moldova

Proiect de dezvoltare rurală FAER- PRO CO RE- Republica Moldova

În baza unui Contract de colaborare între FAER și HEKS-Elvetia pentru sustinerea unui proiect de dezvoltare rurala în Republica Moldova, FAER a participat activ în calitate de consultant la realizarea acestui proiect prin înfiintarea Asociatiei de Pro Cooperare Regionala cu sediul în Balti. Între fundatia FAER și Asociatia de Pro Cooperare Regionala exista un contract de colaborare având ca obiect organizarea de schimburi de experienta între agricultorii din cele 2 tari.

Proiectul “Incluziune socială şi îmbunătățirea condițiilor de viață a romilor și a altor grupuri vulnerabile”

Proiectul “Incluziune socială şi îmbunătățirea condițiilor de viață a romilor și a altor grupuri vulnerabile”

Proiectul “Incluziune sociala si îmbunatatirea conditiilor de viata a romilor și a altor grupuri vulnerabile” este implementat în perioada 2013-2018 de Consortiul HEKS/EPER Elvetia (aplicant) alaturi de Fundatia FAER Reghin si alti parteneri zonali cu activitate în domeniul social.

Proiectul este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Obiectivul general al proiectului este îmbunatatirea conditiilor de trai si incluziunea sociala a comunitatilor de romi si de alte minoritati vulnerabile din cadrul proiectului, în regiunea judetelor Mures, Cluj, Bihor, Alba, Covasna, Salaj si Harghita.

Cu scopul de a atinge aceste obiective, proiectul aplica o combinatie de interventii în urmatoarele domenii: Educatie, Sanatate si asistenta sociala, Calificare si angajare, Îmbunatatirea conditiilor de locuit.

Va invitam sa cititi mai multe detalii pe site-ul dedicat proiectului: www.incluziune-sociala.faer.ro

Telefon

0040 265 513 728

Adresa

Str. Apelor, nr. 5
Loc. Reghin, jud. Mures
545300, România