reghin@faer.ro
Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Fundația FAER

Proiecte Active

Fundatia- FAER

Proiecte Active

1.Proiect de promovare a activităților Fundației FAER

1.Proiect de promovare a activităților Fundației FAER

Scopul acestui proiect a fost sprijinirea promovarii traditiilor populare în satele si comunele din judetul Mures. În cadrul acestui proiect Fundatia FAER a acordat un sprijin financiar de 100 de Euro (echivalent în lei) organizatorilor (primarii, asociatii non-profit, ansambluri folclorice, unitati scolare, etc.) urmatoarelor tipuri de actiuni sau manifestatii:

  • Sarbatorirea zilei satului sau comunei respective,
  • festivaluri folclorice,
  • târguri traditionale.
Citeste mai mult ...

2.Includerea pe piata muncii a tinerilor adulți din medii vulnerabile din România

Incepand cu luna noiembrie 2019, Fundatia HEKS/EPER Romania implementeaza proiectul “Includerea pe piata muncii a tinerilor adulți din medii vulnerabile din România ”, alaturi de Fundatia FAER Reghin si de Fundatia Crestina Diakonia Sf. Gheorghe.

Obiectivul general al proiectului este cresterea accesului la o munca decenta pentru tinerii adulti provenind din medii vulnerabile, inclusiv cei din comunitatile de romi.

Pentru a realiza acest lucru, proiectul vizeaza pe de o parte angajarea tinerilor adulti, iar pe de altă parte sensibilizarea angajatorilor și consolidarea legăturilor dintre angajatori, solicitanții de locuri de muncă și școlile profesionale.

Mai multe informatii pe site-ul  www.heks-eper.ro/proiect-angajare-2019-2022/

Citeste mai mult ...

Contactează-ne online

FAER
0265 511 446
Contact
FUNDATIA FAER
545300 Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
+40 (265) 511 446
FUNDATIA FAER
Suna acum
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram