reghin@faer.ro
Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Fundația FAER

DESPRE NOI

Fundatia- FAER

Despre Noi

Fundatia pentru promovarea Agriculturii si Economiei Regionale (FAER) din Reghin, judetul Mures, înscrisa în Registrul fundatiilor la grefa Tribunalului civil din Târgu Mures sub numarul 14789 din 3 Decembrie 1992, este structura juridica creata cu ajutorul Guvernului Confederatiei Elvetiene si a HEKS/EPER- Elvetia.

Fundatia FAER este constituita pe baza Legii numarul 21/1924 si a Ordonantei de Guvern Nr.26/2001.

FAER este persoana juridica româna de interes general, fara scop patrimonial, apolitica, fara apartenenta confesionala.

Obiectiv

Obiectivul global este constituit de sprijinirea si sustinerea agriculturii private si a întreprinderilor mici si mijlocii în vederea promovarii economiei regionale în judetele Mures, Bistrita-Nasaud, Suceava, Cluj, Harghita si Alba.

Principalele activitati

Principalele activitati întreprinse constau în atragerea, coordonarea si gestionarea în parteneriat de fonduri, cu precadere europene, în sectoarele infrastucturii si protejarii mediului, al initiativei private, dezvoltarii resurselor umane si accelerarii reformelor în domeniul socio-economic, precum si în sectorul social.

De asemenea, Fundatia îsi propune sustinerea întreprinderilor mici si mijlocii dar si a initiativelor de dezvoltare a agriculturii private, inclusiv prin activitati de consultanta, consiliere si fromare profesionala.
FUNDATIA FAER
545300 Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
+40 (265) 511 446
FUNDATIA FAER
Suna acum
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram