reghin@faer.ro
Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Fundația FAER

4.Proiectul “Incluziune socială şi îmbunătățirea condițiilor de viață a romilor și a altor grupuri vulnerabile”

Fundatia- FAER

4.Proiectul “Incluziune socială şi îmbunătățirea condițiilor de viață a romilor și a altor grupuri vulnerabile”

Proiectul “Incluziune sociala si îmbunatatirea conditiilor de viata a romilor și a altor grupuri vulnerabile” este implementat în perioada 2013-2018 de Consortiul HEKS/EPER Elvetia (aplicant) alaturi de Fundatia FAER Reghin si alti parteneri zonali cu activitate în domeniul social.

Proiectul este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Obiectivul general al proiectului este îmbunatatirea conditiilor de trai si incluziunea sociala a comunitatilor de romi si de alte minoritati vulnerabile din cadrul proiectului, în regiunea judetelor Mures, Cluj, Bihor, Alba, Covasna, Salaj si Harghita.

Cu scopul de a atinge aceste obiective, proiectul aplica o combinatie de interventii în urmatoarele domenii: Educatie, Sanatate si asistenta sociala, Calificare si angajare, Îmbunatatirea conditiilor de locuit.

Va invitam sa cititi mai multe detalii pe site-ul dedicat proiectului: www.incluziune-sociala.faer.ro

FUNDATIA FAER
545300 Reghin, jud. Mureş Str. Apelor, Nr.5
+40 (265) 511 446
FUNDATIA FAER
Suna acum
Top linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram