reghin@faer.ro
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Povești de succes

FAER IFN S.A.

Societate de finantare rurala
Contact

Povestea ” Niculina-gust bun din Bucovina”

Familia Obaciu Niculina si Nicolai, si-au înfiintat în anul 2010 o firma de productie si vânzare a produselor traditionale bucovinene, având sediul  în  Fundul Moldovei, jud Suceava.

Au devenit clienti FAER din anul 2012, beneficiind de finantari FAER  pentru diferite investitii printre care: achizitionarea utilajelor de panificatie, renovarea spatiului de  productie si achizitionarea mobilierului necesar, achizitionarea unei masini de transport marfa, etc.

Acestia declara: ”Ne bucuram ca avem în Câmpulung Moldovenesc, Agentia FAER, unde am gasit un partener corect de afaceri cu care avem o colaborare foarte buna si care a avut încredere în noi finantând activitatea desfasurata de firma, fapt care a dus la cresterea cifrei de afaceri, a numarului de angajati si a profitului.

Povestea ”Daca incredere nu e, nimic nu e !”

D-nul Sfîriac Ioan este domiciliat în com Râciu, jud. Mures si se ocupa de cresterea bovinelor  si de cultivarea terenurilor de aproximativ 18 ani. De-a lungul timpului a beneficiat de mai multe credite de la institutia noastra si împreuna cu sursele proprii, a creat o ferma zootehnica de toata lauda si admiratia. Împreuna cu fratele sau cresc mai bine de 150 bovine, în special vaci cu lapte dar si tineret.

Cel mai recent credit accesat de la FAER în luna august 2017 a fost pentru amenajarea si dotarea unei sali de muls vaci în vederea  obtinerii unui lapte în conditii de igiena si calitate superioara.

De la bun început am avut încredere în FAER” – ne-a marturisit  dnul Sfîriac. ”M-au ajutat de fiecare data când am avut nevoie, ceea ce înseamna ca si ei au avut încredere în mine, în afacerea si în activitatea mea. Sper ca aceasta colaborare, bazata pe siguranta si sinceritate sa continue !”

Povestea lui Andrei

LA ANDREI „  – Spalatorie si vulcanizare – Lechinta, Bistrita Nasaud  – IMBUZAN ANDREI , tânarul antreprenor cu un dezvoltat spirit antreprenorial a initiat un proiect sprijinit de FAER IFN.

De la început societatea FAER IFN a dorit sa aduca produsele financiare cât mai aproape de nevoile tânarului antreprenor.

Creditul Start – UP a fost o consecinta fireasca a acestui obiectiv, care s-a finalizat cu realizarea halei si demararea activitatii cu succes.

Societatea de finantare rurala FAER IFN S.A.
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
0265 513 728
Suna acum
Telefon FAER
Simulare Credit
Top phone-handsetcross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram