reghin@faer.ro
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
Luni – Vineri 08.00 – 16.30

Povestea ”Daca incredere nu e, nimic nu e !”

D-nul Sfîriac Ioan este domiciliat în com Râciu, jud. Mures si se ocupa de cresterea bovinelor  si de cultivarea terenurilor de aproximativ 18 ani. De-a lungul timpului a beneficiat de mai multe credite de la institutia noastra si împreuna cu sursele proprii, a creat o ferma zootehnica de toata lauda si admiratia. Împreuna cu fratele sau cresc mai bine de 150 bovine, în special vaci cu lapte dar si tineret.

Cel mai recent credit accesat de la FAER în luna august 2017 a fost pentru amenajarea si dotarea unei sali de muls vaci în vederea  obtinerii unui lapte în conditii de igiena si calitate superioara.

De la bun început am avut încredere în FAER” – ne-a marturisit  dnul Sfîriac. ”M-au ajutat de fiecare data când am avut nevoie, ceea ce înseamna ca si ei au avut încredere în mine, în afacerea si în activitatea mea. Sper ca aceasta colaborare, bazata pe siguranta si sinceritate sa continue !”

Societatea de finantare rurala FAER IFN S.A.
Str. Apelor, nr. 5 Loc. Reghin, jud. Mures
0265 513 728
Suna acum
Telefon FAER
Simulare Credit
Top phone-handsetcross-circlearrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram